ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Το Saferinternet.gr βρίσκεται πάντα κοντά στην εκπαίδευση (11/09/2012)

37.626 μαθητές και 1.163 εκπαιδευτικοί σε 392 σχολικές τάξεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα, ενημερώθηκαν δια ζώσης από τους επιστήμονες του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις την τελευταία διετία.

Περαιτέρω, εκπαιδεύτηκαν δια ζώσης 3.823 εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα σε 34 ειδικά σεμινάρια «train the trainers», και οι οποίοι έχουν λάβει το ειδικό Δίτομο Εκπαιδευτικό Εγχειρίδιο «Μαθαίνω να σερφάρω δημιουργικά και με ασφάλεια», το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας. Ήδη, περισσότεροι από 1000 εκπαιδευτικοί είναι εγγεγραμμένοι ενεργοί χρήστες του ειδικού ιστοχώρου ‘educators.saferinternet.gr’, μέσα στους πρώτους 9 μήνες λειτουργίας του ιστοχώρου.

Επιπλέον των παραπάνω, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου έλαβε μέρος σε 151 ανοιχτές εκδηλώσεις προσεγγίζοντας περαιτέρω 23.990 γονείς, εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, ιατρούς και εθελοντές.

Και τη νέα σχολική χρονιά, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου έχει ως στόχο την υλοποίηση περαιτέρω πολυμορφικών δράσεων που στοχεύουν άμεσα στην εκπαιδευτική διαδικασία, σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

<< επιστροφή