ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Διεξαγωγή στρογγυλής τράπεζας με θέμα «Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας online» (01/04/2013)

Η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνει σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μας online», την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, και ώρα 11:00 πμ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ε.Κ. στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση, οι τρεις δράσεις του ΕΚΑΔ (Saferinternet.gr, ΥποΣΤΗΡΙΖΩ 800 11 800 15, και Safeline.gr) θα παραθέσουν στοιχεία αναφορικά με πολύ σημαντικά ζητήματα μη ορθής  και μη ασφαλούς χρήσης του Διαδικτύου από τα Ελληνόπουλα, και της επιτακτικής ανάγκης για πρόληψη και εκπαίδευση από μικρή ηλικία, με στόχο την υλοποίηση ενός καλύτερου Διαδικτύου για τα παιδιά. Επιπλέον, εκπρόσωποι της βιομηχανίας θα αναφερθούν σε σημαντικές εταιρικές πρωτοβουλίες στο πλαίσιο μνημονίων και συνεργασιών με την Ε.Ε.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο επικεφαλής του Γραφείου του Ε.Κ., κος Λεωνίδας Αντωνακόπουλος, και η κα Μαρία Καρακλιούμη, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, ενώ ως ομιλητές θα παραβρεθούν οι ευρωβουλευτές κος Γεώργιος Κουμουτσάκος και κος. Γεώργιος Παπανικολάου. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κος Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου ΕΚ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης στη διεύθυνση www.saferinternet.gr. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω Livestreaming στο Κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα: www.ustream.tv/channel/europarlgr

<< επιστροφή