ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Ετήσιο Forum της Ε.Ε. για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο 2013 (14/10/2013)

Η δράση Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης Saferinternet.gr, θα συμμετάσχει όπως κάθε χρόνο στο ετήσιο  διεθνές συνέδριο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο (Safer Internet Forum 2013), που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 17-18 Οκτωβρίου με θέμα «A Better Internet with YOU(th)».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει για άλλη μια χρονιά το Πανευρωπαϊκό Πάνελ Νέων με πρεσβευτές-εφήβους από όλες τις 30 χώρες-μέλη του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Insafe. Μαζί με γονείς και εκπαιδευτικούς, το Πάνελ θα συζητήσει τις δυνατότητες δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας που δίνει το Διαδίκτυο καθώς και τρόπους ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων, ώστε να ανταποκριθούν σε ένα ποιοτικότερο και καλύτερο διαδικτυακό περιβάλλον. Επίσης, η βιομηχανία θα κληθεί να απαντήσει στο κατά πόσο λαμβάνει υπ’ όψη της τη γνώμη των νέων χρηστών ως πρωτοπόρων στους online κόσμους και κατά πόσο ανταποκρίνεται στην υποχρέωση της να δημιουργεί ασφαλή περιβάλλοντα για τους χρήστες της (safer by design).

Η ατζέντα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμη εδώ.  Η δράση Saferinternet.gr, θα σας ενημέρωνει για τις εξελίξεις του συνεδρίου.

<< επιστροφή