ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Πριν ανεβάσετε την επόμενη φωτογραφία σας στο how-old.net, διαβάστε τους Όρους Χρήσης (07/05/2015)

Τη νέα εφαρμογή της Microsoft με το όνομα «how-old.net» , δοκιμάζουν ολοένα και περισσότεροι χρήστες προκειμένου να ανακαλύψουν πόσο νέοι φαίνονται. Η διασκεδαστική εφαρμογή, που έχει κατακλύσει τα κοινωνικά δίκτυα, υπολογίζει μέσω της ρομποτικής της πλατφόρμας την ηλικία μας βάσει φωτογραφίας του προσώπου μας.

Οφείλουμε όμως σε κάθε ιστοχώρο ή υπηρεσία να διαβάζουμε τους Όρους Χρήσης πριν συναινέσουμε σε αυτούς. 

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς χρησιμοποιεί η εφαρμογή τα προσωπικά μας δεδομένα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως «η Microsoft δεν αξιώνει την ιδιοκτησία οποιουδήποτε υλικού παρέχουμε στη Microsoft (συμπεριλαμβανομένων σχολίων και προτάσεων) ή δημοσίευσης, ανάρτησης, ή υποβολής σε οποιεσδήποτε διαδικτυακές υπηρεσίες για προβολή τους στο ευρύ κοινό, ή στα μέλη οποιασδήποτε δημόσιας ή ιδιωτικής κοινότητας (συλλογικά «Υποβολές»). Ωστόσο, αναρτώντας, ανεβάζοντας, υποβάλλοντας, παρέχοντας ή καταθέτοντας τις Υποβολές, δίνουμε στη Microsoft, στις συνεργαζόμενες εταιρείες και στις θυγατρικές της, την άδεια να χρησιμοποιούν τις Υποβολές μας σε ότι αφορά την λειτουργία των διαδικτυακών επιχειρήσεων της (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των δικαιωμάτων: της αντιγραφής, διανομής, μετάδοσης, δημόσιας προβολής, δημόσιας αναπαραγωγής, αλλαγής, μετάφρασης και επαναδιαμόφωσης των Υποβολών μας∙ δημοσίευσης του ονόματός μας σε σχέση με τις Υποβολές μας και την εκμίσθωση τέτοιων δικαιωμάτων σε οποιονδήποτε προμηθευτή των Διαδικτυακών Υπηρεσιών». (ακριβής μετάφραση από το πρωτότυπο κείμενο των Όρων Χρήσης στη διεύθυνση http://azure.microsoft.com/en-us/support/legal/website-terms-of-use/).

Σας προτρέπουμε, λοιπόν, θερμά, να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του εν λόγω ιστοχώρου γνωρίζοντας σε τι συναινείτε.


<< επιστροφή