ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
H "Φάρμα του Διαδικτύου" στο Θέατρο Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" (22/06/2017)

Η θεατρική ομάδα ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΙ παρουσιάζει την πανευρωπαϊκά διακεκριμένη παιδική θεατρική παράσταση «Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ» την Κυριακή, 25 Ιουνίου στο Θέατρο Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης", στο Ίλιον, στις 21:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και τους Δήμους Ιλίου, Πετρούπολης & Αγ. Αναργύρων-Καματερού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για παιδιά 4-12 ετών. Διάρκεια 60΄.


Με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό τα  παιδιά μαθαίνουν να θωρακίζονται απέναντι σε δυνάμενους κινδύνους του Διαδικτύου και να αντιμετωπίζουν με κριτική σκέψη σημαντικά ζητήματα όπως: λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων από αγνώστους, αποκάλυψη προσωπικών στοιχείων, συναντήσεις με αγνώστους στο διαδίκτυο, δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών, ρατσισμός.

Η παράσταση μαζί με το ομώνυμο βιβλίο έχει βραβευτεί - ως μοναδικό έργο από την Ελλάδα - σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια από τις πιο εμπνευσμένες πρακτικές που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο, και συμπεριλήφθηκε στην ειδική έκδοση "Media& Literacy in Europe: Inspiring ways to involve parents" (Ψηφιακός αλφαβητισμός στην Ευρώπη: έργα που εμπνέουν τη συμμετοχή των γονέων) του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Evens Foundation, μαζί με άλλα 11 εξέχοντα έργα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 45.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα.

<< επιστροφή