ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Αναφορά προσβολής / παρενόχλησης / απαράδεκτου υλικού στο Facebook (11/08/2011)

Εάν πέσει στην αντίληψή σας προσβλητικό ή απαράδεκτο υλικό στο Facebook, πρέπει άμεσα να το αναφέρετε, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Αναφορά (Report)» που εμφανίζεται δίπλα σε πληθώρα πληροφορίας στον ιστοχώρο. Ο σύνδεσμος αυτός σας προωθεί σε μια φόρμα, όπου μπορείτε να συγκεκριμενοποιήσετε τον τύπο της προσβολής  και να κάνετε αναλυτική αναφορά. Όλες οι αναφορές είναι εμπιστευτικές:

  • Αναφορά προφίλ: πηγαίνετε στο προφίλ και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Αναφορά / Μπλοκάρισμα (Report/Block this Person)» που εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος, κάτω από την φωτογραφία του προφίλ.
  • Αναφορά φωτογραφίας: πηγαίνετε στη συγκεκριμένη φωτογραφία και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Αναφορά φωτογραφίας (Report This Photo)» που εμφανίζεται κάτω από τη φωτογραφία αυτή.
  • Αναφορά ενός εισερχόμενου μηνύματος: ανοίξτε το μήνυμα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Αναφορά μηνύματος (Report Message)» που εμφανίζεται κάτω από το όνομα του αποστολέα. Σημείωση: μπορείτε να αναφέρετε μηνύματα μόνο από αγνώστους, και όχι από τους φίλους σας.
  • Αναφορά γκρουπ (group) ή γεγονότος (event): πηγαίνετε στην κύρια σελίδα του group / event και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο «Αναφορά γκρουπ (Report Group)» ή «Report Event» που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
  • Αναφορά μιας Σελίδας (Facebook Page): πηγαίνετε στη σελίδα αυτή και επιλέξτε τον σύνδεσμο «Αναφορά σελίδας (Report Page)» που εμφανίζεται αριστερά κάτω στην οθόνη.

Επίσης, εάν βρείτε υλικό που παρακινεί σε τρομοκρατική συμπεριφορά ή συλλέγει χρήματα για τρομοκρατικές οργανώσεις, κάντε άμεσα αναφορά στη διεύθυνση:
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=terrorist_content

<< επιστροφή