ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία
Ημερίδα Αγωγής Υγείας για γονείς μαθητών (06/03/2012)

Η Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας  της B’ Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Ε. Σιαφαρίκα, οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Μελισσίων, Παλ. Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και η Προϊσταμένη του 1ου Νηπ/γείου Μελισσίων, σε συνεργασία με  το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου οργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα  για τους γονείς των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Μελισσίων, Παλ. Πεντέλης, Νέας Πεντέλης με τίτλο: «WWW. ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ@O ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ»

Θα διαπραγματευτούμε θέματα που αφορούν στην ορθή και ασφαλή χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου, και άλλων διαδραστικών τεχνολογιών από τα παιδιά, με στόχο την ενδυνάμωση των γονέων, έτσι ώστε να συμβάλουν στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας των παιδιών και στη σωστή συμπεριφορά στους εικονικούς κόσμους.

Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, στο Κολυμβητήριο – Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Μελισσίων (Υψηλάντου & Παναγούλη, τηλ. 210 8104082) και ώρες 18:00 έως 20:30.

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι:
Δρ. Βερόνικα Σαμαρά, Συντονίστρια του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου & Επικεφαλής της Δράσης Ενημέρωσης Saferinternet.gr του κέντρου, με θέμα: «Ασφαλής χρήση του Διαδικτύου - Αναγνώριση των ζητημάτων ασφάλειας, πρόληψη, προστασία».
Γιώργος Κορμάς, επιστημονικός συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β’ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», εκπρόσωπος της Γραμμής Βοηθείας ΥποΣΤΗΡΙΖΩ του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με θέμα: «Χρήση και κατάχρηση του Διαδικτύου σε εφήβους: συσχετίσεις  με ψυχοκοινωνικούς παράγοντες που αφορούν τους χρήστες».

<< επιστροφή