ΑρχικήΝέαPressNewslettersΥλικόΑ-ΩΣυχνές ΕρωτήσειςΕπικοινωνία

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστοχώρου μας,

η Δράση Saferinternet.gr σας παρέχει πολυμορφικό υλικό που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των ανήλικων χρηστών να πλοηγούνται στο Διαδίκτυο δημιουργικά, ηθικά, υπεύθυνα και με ασφάλεια. Ο ιστοχώρος μας περιλαμβάνει πλειάδα πληροφοριών για όλα τα μείζοντα ζητήματα που απασχολούν σήμερα γονείς, εκπαιδευτικούς, και γενικά το ευρύ κοινό γύρω από τον παραπάνω στόχο.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε απάντηση σε κάποιο ερώτημά σας μέσα στον ιστοχώρο μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση support AT sihellas DOT org. Θα αξιολογήσουμε το ερώτημά σας, και σε περίπτωση που δεν υπάρχει όντως το απαραίτητο υλικό που απαντάει σε αυτό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η Δράση Saferinternet.gr δεν έχει ουδεμία δικαιοδοσία να παρέμβει σε οποιονδήποτε ιστοχώρο τρίτου φορέα. Συνεπώς, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποιον ιστοχώρο όπως π.χ. το Facebook, τότε πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτόν. Βρίσκετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μέσα από το Κέντρο Βοήθειας του ιστοχώρου.

Ευχαριστούμε.